More

  Facebook a lansat reclamele interactive full-screen Canvas

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul unui eveniment care a avut loc în New York, Facebook a lansat cel mai noi produs de marketing: reclamele interactive pentru mobile, numite Canvas, care a fost anunţat din luna septembrie a anului trecut.

  Canvas este o evoluţie a reclamelor Carousel, care le permitea utilizatorilor să treacă prin mai multe poze cu produse sau branduri, în cazul în care sunt interesaţi să afle mai multe informaţii.

  În schimb, Canvas oferă reclame full-screen, care inclus slideshow-uri, descrieri, video-uri şi posibilitatea de a da scroll. Mai exact, de astăzi, Facebook oferă o modalitate interactivă de a publica reclame pe reţeaua socială.

  Aceste tipuri de reclame au fost gândite fără să afecteze utilizatorul. În plus, ele seamănă cu reclamele normale pe care le vedem în News Feed, dar când dai click pe ele, te poţi bucura de o experienţă completă, aceasta încărcându-se foarte repede. Ca să te întorci în News Feed, tot ce trebuie să faci este să dai click pe „X”-ul din partea din dreapta-sus a ecranului.

  12765831_693974300742934_571885871_n

  Facebook spune că utilizatorii care au testat acest tip de reclame au răspuns pozitiv, petrecând în medie 31 de secunde pe reclame şi peste 70 de secunde pe reclamele cele mai tare, lucru ce înseamnă un timp foarte bun pentru vizionarea unei reclame. În total, 53% dintre utilizatori au văzut mai mult de jumătate din reclame.

  Poate cel mai important este faptul că compania se asigură că reclamele sunt uşor de creat. Ele sunt construite prin intermediul unei interfaţe Web cu preview în timp real şi nu sunt necesare niciun fel de pregătiri în ceea ce priveşte designul sau codificarea.

  Aceste tipuri de reclame sunt disponibile doar pentru Android şi iOS, iar compania nu a anunţat încă niciun tip de reclamă interactivă pentru interfaţa Web.

  Canvas este disponibil pentru toate agenţiile de publicitate prin unealta Power Editor, iar cei interesaţi pot testa serviciul pe canvas.facebook.com gratuit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.