More

  Nu mai ştii ce filme să vizionezi? Soluţia e chiar aici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ce poate fi mai plăcut decât să te cuibăreşti în pat după o zi solicitantă la birou şi să vizionezi un film de milioane în vreme ce savurezi popcorn, nachos şi bei un suc bun?

  Nimic, am spune noi! Nu toată lumea are timpul sau energia necesară să meargă la cinema pentru a viziona un film, motiv pentru care, cea mai bună soluţie rămâne vizionarea filmelor online sau achiziţionarea unor DVD-uri cu filme.

  Totuşi, nu în fiecare moment avem inspiraţia de a alege cele mai bune filme şi ne trezim că am investit mare parte din timpul personal într-un film care „nu îşi merită banii”. În astfel de situaţii, soluţia ideală este să foloseşti un site de recomandări.

  Desigur, aceste recomandări s-ar putea să nu fie nici ele întotdeauna pe gustul tău, iar atunci intervine posibilitatea de a viziona o serie de recomandări personalizate de filme. Cum este posibil asa ceva? Simplu!

  De curând, am dat peste site-ul de recomandări de filme itcher.com. L-am putea numi fără doar şi poate salvatorul celor care nu mai ştiu la ce filme să se uite. Personal, am mari bătăi de cap atunci când vine vorba de alegerea filmelor, iar de multe ori prefer să mă las bătută şi să vizionez primul care îmi pică în mână.

  Pe itcher, tot ce trebuie să faci este să te înscrii folosind contul personal de Facebook, este cea mai simplă şi mai rapidă metodă de autentificare, Twitter sau email, după care, să dai notă la 5 filme dintr-o listă de alte sute, astfel încât la final să primeşti lista cu recomandări de filme care s-ar putea să îţi mai placă să le vizionezi.

  Nouă ne-a fost de real folos şi sperăm să se aplice şi în cazul vostru. Ce părere aveţi despre itcher. Lăsaţi-ne părerea voastră în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here