More

  Anul 2016 pentru Telekom România sub conducerea CEO-ului Miroslav Majoros

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miroslav Majoros, actualul director general al Telekom România a avut prima întâlnire cu presa din România, în cadrul unui eveniment la care s-a discutat despre evoluţia companiei din ultimii ani, rolul pe care îl va juca ca CEO în perioada următoare, dar mai ales despre planurile pentru anul 2016.

  CEO-ul Telekom România a precizat în cadrul evenimentului de marţi, 1 martie 2016, că nu se va baza pe servicii ieftine, ci pe servicii de calitate şi este de părere că serviciile de calitate trebuie să aibă un cost care să justifice acest lucru.

  În 2016, Telekom România a planificat investiţii de peste 180 milioane de euro, cea mai mare parte urmând să fie direcţionată spre dezvoltarea şi extinderea reţelelor, atât pentru tehnologiile fixe, cât şi pentru cele mobile. Compania va continua dezvoltarea dinamică a reţelelor FTTH (fiber-to-the-home) şi 3G/4G, care stau la baza serviciilor inovatoare, interactive şi convergente, precum şi a unui portofoliu complet şi extins de servicii IT&C pentru segmentul business.

  „Serviciile de B2B merg foarte bine. Anul trecut acest segment a cunoscut o creştere semnificativă în comparaţie cu anul anterior acestuia şi vom continua să investim în acest segment”, a declarat CEO-ul Telekom.

  „Prioritatea noastră în 2016, ca furnizor de top de servicii integrate, este să ne consolidăm oferta unică pe acest segment. Vom continua să ne diferenţiem pe piaţă prin mai multă valoare oferită clienţilor noştri şi prin cea mai bună experienţă pentru aceştia, în toate interacţiunile Telekom, indiferent de canalul folosit. 

  Excelenţa în relaţiile cu clienţii este cuvântul cheie pentru noi începând cu 2016. Concret, aceasta se va traduce prin valoare adăugată pentru clienţii noştri, constând într-un număr crescut de beneficii, servicii inovatoare, competitive şi simplificate şi iniţiative speciale, menite să le ofere experienţe unice încă din prima zi petrecută alături de noi”, a afirmat Miroslav Majoros, CEO Telkom România.

  Întrebat fiind despre diferenţa dintre piaţa din Slovacia şi cea din România atunci când vine vorba de Telekom, Miroslav Majoros a declarat că preţul este principalul factor diferenţiator. În România există mai multe provocări decât oriunde în Europa. Al doilea cel mai mare obiectiv al companiei este, potrivit CEO-ului Telekom România, eficientizarea activităţii companiei.

  Telekom România are în prezent aproximativ 7600 de angajaţi, costul forţei de muncă fiind mult mai ieftin aici, aşa că în România poate fi tolerat un anumit program de muncă şi cel mai probabil, potrivit celor estimate de Majoros, vor exista câteva ajustări şi modificări în ceea ce priveşte modul în care îşi desfăşoară activitatea Telekom România, dar nu vorbim de unele majore.

  „În primul rând, ţin să precizez că nu vor avea loc modificări majore, ca cea care a fost de la 14000 la 3000. Viaţa aduce o mulţime de provocări, analizăm profilul anagajatului de care avem nevoie pe viitor. Schimbările la nivel de management nu vor fi drastice, vom continua pentru moment cu planurile şi ţelurile pe care le-am stabilit şi le-am avut până acum.”, a adăugat directorul general Telekom Slovacia şi România.  Ponderea femeilor în compania Telekom depăşeşte cu puţin procentul de 50%. 

  „Trebuie să luăm în considerare magazinele şi modul în care ar trebui să livrăm serviciile Telekom. Modul în care se lucrează este bun, dar există loc pentru îmbunătăţiri, care vor avea loc cu siguranţă„, a mai adăugat CEO-ul Telekom.

  „Sunt foarte mulţumit pentru parteneriatul încheiat cu Orange, care ne permite să ne dezvoltăm. Implementarea platfomelor din punct de vedere tehnic este destul de complicată şi sperăm ca mai târziu, în câteva luni sper, să lansăm proiectul pilot, iar în 2 săptămâni să lansăm propunerele ambelor părţi cu privire la noile proiecte 4G”, a declarat Majoros fiind întrebat de proaspătul parteneriat semnat cu Orange România. Contractul Orange – Telekom este semnat pentru o perioadă de 5 ani.

  Obiectivul CEO-ului Telekom România pentru următorii 3 ani

  Întrebat fiind care sunt obiectivele pe care şi le-a stabilit pentru perioada mandatului de CEO Telekom România, Majoros a precizat că: „Aici este o situaţie diferită faţă din Slovacia, aşa că vrem să dominăm piaţa de servicii mobile în România. Toate afacerile vor fi conectate la internet la un preţ foarte mic în perioada următoare, vom promova seviciile cloud, serviciile B2B, iar micii antreprenori îşi pot îmbunătăţi activitatea folosind serviciile integrate. Scăderea cifrei de afaceri din Slovacia a fost influenţată de reglementările pieţei, dar în România, Telekom nu este lider de piaţă, deci există loc de creştere, deşi în 2015 s-a întregistrat o scădere a cifrei de afaceri şi în piaţa din România.”

  În curs de actualizare…

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.