More

  Aplicaţia de mesaje gratuite pe care nu vei vedea niciodată reclame

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Te-ai întrebat vreodată de ce WhatsApp nu vinde reclame, ba mai mult, nici nu mai percepe taxa anuală de 1 euro?

  Ei bine, potrivit fondatorilor proiectului, răspunsul este unul simplu şi pertinent: „Nimeni nu se trezește nerăbdător pentru a vedea mai multe reclame, nimeni nu merge la somn gândindu-se la reclamele pe care le vor vedea mâine.”

  Potrivit Brian Acton şi Jan Koum de la WhatsApp, „publicitatea nu este doar un dezechilibru al esteticului, este chiar o insultă adusă inteligenței și șirului de gânduri.”

  Mai mult decât atât, aceştia sunt de părere că atunci când intră în discuţie publicitatea, utilizatorii devin, de fapt, produsul. Brian şi Jan consideră că cea mai bună alternativă la publicitatea pe WhatsApp este taxa pentru serviciu, la care a renunţat în cele din urmă, aşa cum a anunţat Noobz aici.

  WhatsApp a fost construit cu utilizatorul în minte şi a fost un produs dorit de piaţă, menit să facă viaţa utilizatorilor mult mai uşoară, dar mai ales, un serviciu prin care să fie evitate anunţurile publicitare.

  În ziua de astăzi, companiile cunosc toate informațiile despre tine, despre prietenii tăi, despre interesele voastre și folosesc toate aceste informații pentru a vinde reclame. WhatsApp, în schimb, nu vrea să se ghideze după aceste principii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.