More

  Semnificaţia semnelor de bifare din WhatsApp

  Mulţi utilizatori se întreabă care este semnificaţia semnelor de bifare din WhatsApp, afişate lângă mesajele trimise.

  De multe ori, trimitem o fotografie, un mesaj sau un emoticon unui prieten şi aşteptăm o reacţie promptă, dar ea întârzie să apară.

  Aceste semne de bifare sunt,de altfel, foarte importante din moment ce reprezintă indicatori pentru trimiterea mesajelor.

  Semnificaţia semnelor de bifare din WhatsApp

  mesaj trimis cu succes.

  mesaj trimis cu succes către telefonul persoanei cu care purtați o discuție.

  destinatarul a citit mesajul dumneavoastră.

  Într-o conversație de grup, al doilea semn de bifare va apărea când toți participanții din grup au primit mesajul dumneavoastră. Cele două semne de bifare albastre vor apărea în momentul în care toți participanții din grup vor fi citit mesajul.

  Ecranul Detalii mesaj vă indică cine a văzut mesajul dumneavoastră și la ce oră. Aflați mai multe informații despre opțiunea Detalii mesaj pentru: Android | iPhone | Windows Phone |Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

  În cazul în care observați doar un singur semn de bifare afișat lângă mesajul dumneavoastră, asta nu înseamnă că este ceva în neregulă cu WhatsApp sau cu telefonul dvs. Există diverse motive pentru care mesajul dvs. este livrat către server dar nu și către partenerul de discuție:

  » Telefonul acestuia este posibil să fie închis.

  » Este posibil ca respectivul contact să doarmă, mai ales dacă locuiește într-o altă țară cu o poziționare geografică diferită.

  » Este posibil să nu fie conectat la internet.

  » Este posibil să fi văzut notificarea pe ecran, dar nu au deschis aplicația (foarte frecvent, în special pentru utilizatorii de iPhone).

  » Este posibil ca persoana respectivă să vă fi blocat. Pentru mai multe informații citiți acest articol.

  Ți-a fost utilă această informație? Mai ai și alte întrebări legate de WhatsApp? Scrie-ne în comentarii și revenim la tine în timp util cu un răspuns.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here