Sistem audio pentru maşină: Ce poți face cu un singur upgrade pe smartphone

Muche Ecaterina
- 3.03.2016, 15:48 în Auto
0

SHARES

Muzica în mașină este un must-have pentru toți șoferii, fie ei proprietari de vehicule de ultima generație, fie de autoturisme mai vechi. Soluții există însă pentru toată lumea, asta mulțumită loialului și multifuncţionalului smartphone din buzunar.

Doar pentru că ai o mașină mai veche, asta nu înseamnă că trebuie să te și mulțumești cu o tehnologie audio veche. Cu un set auto Bluetooth, poți face ca muzica din aproape orice mașină să se audă mai bine cu ajutorul unui smartphone.

Dacă ești interesat, iar mașină ta dispune de un port auxiliar audio, poți încearcă gadgetul iClever Himbox HB01. Dispozitivul costă doar 30 de dolari iar raportul calitate/preţ este excelent .

Imediat după ce îl conectezi la priză din bord și după ce îi faci câteva setări, modulul îți va permite să accepți foarte ușor apeluri, acces la Siri sau Cortana. Totul este destul de ușor de folosit, iar Himbox reține și reconectează automat orice dispozitiv asociat din trecut și îți permite chiar să te conectezi la mai multe disozitive simultan, în cazul în care altcineva din mașină vrea să pună altă muzică.

Dispozitivul a primit recenzii pozitive de la The Wirecutter și de la Digital Trends și are în prezent un scor de 4.3 pe Amazon, după 1,260 de comentarii din partea utilizatorilor. Multe din acestea sugerează faptul că capacitatea audio este excelentă atât pentru ascultat muzică, cât și pentru convorbirile telefonice.

Vorbim însă despre un kit audio de intrare auxiliară, dacă nu deţii un port, îți va fi mai folositor un transmițător FM cum ar fi GoGroove FlexSmart X2, deși performanțele sale nu se ridică la nivelul Himbox. Oricum, dacă vrei să mai păstrezi o perioadă mașina veche, Himbox îți oferă tehnologie utilă, la un preț accesibil și într-un pachet simplu.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!