More

  Instagram nu mai permite promovarea altor conturi social media

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când vine vorba de auto-promovare, Instagram este probabil una dintre cele mai bune unelte aflate la această oră pe piaţă. Cu peste 400 de milioane de utilizatori pe tot globul, acesta este conectat la celelalte conturi sociale pe care le deţii.

  Totuşi, compania a retras acest plug-in în cazul anumitor reţele sociale. Aşa cum a sesizat fondatorul Telegram, Pavel Durov, şi a confirmat pe Instagram pentru Tech Crunch, Instagram nu îţi va mai permite să promovezi contul personal de Snapchat sau Telegram, ci doar paginile generale.

  Un reprezentant Instagram a precizat că decizia a fost luată pentru că „nu este modul în care platforma a fost gândită pentru utilizare”.

  Este o mişcare interesantă de la lansarea Instagram în 2010, compania rămânând în top pentru poveste şi publicitate inovativă, în ciuda a tot mai multor link-uri externe utilizate.

  Era normal să ne aşteptăm ca Instagram să facă anumite schimbări, dar nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de decizie. Încă mai este posibil să faci trimitere către postări de blog şi pagini generale din secţiunea Website de pe profilul de Instagram, dar nu îţi vor mai fi trimişi noi followers de acum încolo.

  Cel mai probabil, în curând vom afla noi amănunte cu privire la schimbările pe care Instagram pe adoptă. S-ar părea că, link-urile Facebook şi Twitter au fost, de asemenea, blocate, dar până nu vom avea un punct de vedere oficial, nu ne rămâne decât să aşteptăm.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.