More

  12 ore în Londra, un scurtmetraj filmat cu Samsung Galaxy S7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Anul acesta, divizia de dispozitive mobile de la Samsung are un lider care se bate cu oricare alte flagship-uri smartphone pe care producătorii de telefoane de pe mapamond îşi propun să le lanseze. Este vorba de nimeni altul decât Galaxy S7.

  Aşa cum vei vedea în video-ul de mai jos, Samsung este capabil să producă imagini care te pot lăsa instant fără respiraţie.

  Dacă la lansarea Samsung Galaxy S7 în România, care a avut loc joi, 3 martie 2016, în club Fratelli din capitală, dispozitivul a fost lăudat pentru capacitatea sa de a face poze, ei bine, un video postat de Ash Tailor pe canalul său de YouTube, ne prezintă calitatea video care pare să se fie îmbunătăţită semnificativ, rezultatele finale fiind fascinante.

  Galaxy S7 vine cu un nou senzor de imagine, Sony IMX260. Detaliile tehnice nu ne spun prea multe, dar mai exact, acest senzor oferă pixeli mai mari, ceea ce înseamnă performanţă mai bună la lumină scăzută.

  Tailor a dezvoltat o pasiune pentru producţie film, aşa că a decis să scoată la plimbare Galaxy S7 pe străzile din Londra, realizând un scurtmetraj prin care prezintă Londra într-un interval de timp de 12 ore. Desigur, asupra imaginilor s-a intervenit la montaj, pentru a controla expunerea, albul, focusul şi alte asemenea elemente de care orice editor de imagine ţine cont. În plus, producătorul a mai precizat faptul că s-a mai intervenit asupra imaginilor în perioada post producţie pe parte de culoare şi anumite efecte.

  Chiar şi aşa, rezultatele finale trebuie să recunoaştem că sunt impresionante şi că Galaxy S7 are într-adevăr o cameră foto/video de excepţie, care îţi poate asigura în sfârşit cele mai bune imagini chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

  În perioada ce urmează, vom vedea care sunt capacităţile pe care le deţine cu adevărat Samsung Galaxy S7. Nu vom dezvălui prea multe detalii, dar vă invităm să fiţi alături de Noobz pentru a urmări povestea nespusă a flagship-ului smartphone Galaxy S7 de la Samsung.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.