More

  Aplicaţia Instagram pentru Windows 10 este disponibilă aici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Windows 10, care au aşteptat răbdători ca Instagram să ajungă pe sistemul lor de operare, au în sfârşit o versiune publică beta pentru aplicaţia de mobil.

  Aplicaţia Instagram pentru Windows 10 s-a lansat astăzi pe Microsoft Store. Ca la fiecare versiune de Instagram, utilizatorii Windows 10 pot folosi contul de Facebook pentru a se conecta la contul aplicaţiei de fotografie.

  De asemenea, aceştia au posibilitatea să editeze poze în aplicaţie şi pot împărtăşi postările pe reţelele sociale. Atunci când se conectează la aplicaţia Instagram, utilizatorii sunt întâmpinaţi cu un mesaj de „bun venit!” prin care pot oferi un feedback în cazul în care Instagram are anumite bug-uri în perioada de testare.

  Aplicaţia este disponibilă doar pentru Windows 10 mobile deocamdată, dar este un început. Timpul va decide dacă Microsoft şi Instagram vor crea o experienţă universală desktop-mobile, dată fiind platfoma unică Windows.

  Cei care doresc să utilizeze versiunea Beta Instagram, trebuie să acceseze acest link. În cazul în care sunt întâmpinate probleme, Microsoft solicită utilizatorilor să furnizeze feedback direct echipei, pentru ca problemele să fie rezolvate la timp.

  Instagram este o modalitate simplă prin care poţi captura şi împărtăşi momente din viaţa ta. Transformă pozele şi video-urile de zi cu zi în opere de artă şi împărtăşeşte-le cu familia şi prietenii.

  Vezi lumea prin ochii celorlaţi, urmărind nu doar persoanele pe care le ştii, ci şi utilizatorii Instagram care te inspiră, fotografi, atleţi, vedete şi modele. De fiecare dată când deschizi Instagram, vei vedea noi poze şi video-uri de la cei mai apropiaţi prieteni, plus momente care îţi vor tăia respiraţia, de la persoane creative de peste tot de pe glob.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.