More

  Google Photos oferă suport pentru Live Photos de pe iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Photos pentru iOS a devenit de curând mult mai folositor pentru utilizatorii iPhone 6S. Noua versiune a software-ului vă permite să vizualizați și să încărcați poze live, acele clipuri scurte şi animate pe care le puteţi realiza cu flagship-ul smartphone iPhone 6S de la Apple.

  De vreme ce o mulțime de oameni folosesc Google Photos pentru a avea un backup sigur al fotografiilor și a video-urilor, era absolut necesar şi un suport pentru pozele realizate cu funcţia Live Photos, adăugată de Apple pe cel mai nou smartphone din seria iPhone, care ocupă mai mult spaţiu din memorie telefonului decât o fac fotografiile obişnuite.

  Luna trecută, Google a anunțat că va retrage Picasa și își va îndrepta atenția spre Google Photos. Noile instrumente de editare nu sunt la fel de avansate ca instrumentele de editare Snapseed care le are Google+ Photos, dar sunt mai bune decât nimic.

  Google Photos este una dintre cele mai bune moduri prin care pot fi stocate toate fotografiile și videoclipurile online. Alte noi funcţii includ o aplicaţie îmbunătăţită de navigare, suport pentru iPad Pro şi iPad Split View şi este redus cache-ul atunci când un dispozitiv nu mai are prea mult spaţiu la dispoziţie.

  Update-ul vine la câteva zile după o revizuire destul de importantă a versiunii web a Google Photos, care a introdus noi unelte de editare pentru fotografii. Puteți găsi noua versiune de Google Photos pentru iOS în App Store de la Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.