More

  NVIDIA a remediat driverul defectuos pentru TitanX: Cel mai nou driver poate fi descărcat de aici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai mulţi gameri îţi vor spune să te abţii să instalezi ultimul tip de driver pentru cardul video, până ştii cu adevărat că este sigur, iar motivul este unul simplu.

  NVIDIA a retras de pe piaţă un driver GeForce (364,47) după ce au existat mai multe reclamaţii cu privire la instalare. Simptomele au variat de la îngheţare şi erori vizuale până la crize serioase precum eşecul de a porni sau, se presupune, arderea plăcii video. Este vorba despre plăcile TitanX.

  Acest lucru nu este deloc plăcut, mai ales atunci când vorbim de daune majore. Cauza încă este neclară, dar NVIDIA a sugerat mai devreme că alegerea instalării express este cea care provoacă această problemă.

  O serie de fani sugerează că ar putea fi vorba despre un conflict între un software nou şi unul vechi. Problema ar fi neplăcută dacă speraţi să jucaţi The Division, de vreme ce NVIDIA a lansat driverele cu Tom Clancy în minte (Tom Clancy’s The Division este un joc video third-person shooter și action role-playing, cu elemente de survival și un mediu open world, dezvoltat de Ubisoft Massive, în colaborare cu Ubisoft Annecy, Ubisoft Reflections și Red Storm Entertainment, pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One. A fost anunțat în timpul conferinței Ubisoft de la E3 2013, împreună cu un gameplay de șapte minute, și este programat să se lanseze în data de 8 martie 2016).

  Este de precizat faptul că, există totuşi drivere beta (364,51) care ar trebui să rezolve problema pentru început, iar un certificat Microsoft ar trebui să fie în curând disponibil dacă nu ai de gând să ai încredere în orice soluție.

  Orice ai alege, este clar că răbdarea este într-adevăr o virtute în lumea jocurilor pe calculator. În plus, aceasta te-ar putea scăpa de achiziţionarea unui nou GPU.

  NVIDIA a declarat pentru publicaţia de tehnologie Engadged că nu a primit reclamaţii cu privire la plăcile video şi precizează că cele mai grave erori sunt scoaterea din funcţiune sau erori pe monitor. Compania spune că nu trebuie să îţi faci griji în ceea ce priveşte arderea plăcii grafice. Putem spune că o parte din temeri au mai dispărut, dar nu este o consolare suficientă pentru cei care nu îşi vor mai putea utiliza sistemul.

  Utilizatorii care au întâmpinat astfel de probleme cu placa grafică, pot descărca cel mai nou driver, 364.51, de aici http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99512/en-us .

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.