More

  Google Search te ajută să planifici întreaga vacanţă printr-o singură căutare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Destinaţiile de pe Google îţi vor oferi posibilitatea să programezi zboruri şi locaţii de cazare, toate printr-o singură căutare.

  Cea mai nouă funcţie a Google Search face posibilă planificarea unei vacanţe întregi (zboruri, cazare, itinerariu),, iar asta printr-o singură căutare. Este primul pas pe care gigantul online îl face în sfera planificării călătoriilor de pe mobil.

  Poţi începe cu destinaţia (demo-ul Google pe care îl poţi viziona mai jos sugerează Europa) şi poţi face săpături până la oraşe, obiective turistice, preţuri de cazare şi zborurile disponibile.

  De îndată ce ai ales o pagină de destinaţie, vei avea la îndemână o descriere din poze şi media, ca de altfel şi rute recomandate, pentru a acoperi mai multe locaţii într-o singură zi. Listele şi itinerariile Google sunt, aparent, un amestec ce se bazează pe algoritmi şi sugestii editoriale, iar căutările iniţiale te pot duce într-o anumită ţară sau un anumit oraş.

  Aşa cum a descoperit New York Times, preţurile zborurilor sunt furnizate în funcţie de locaţia în care te afli când faci căutările. Una dintre cele mai utile părţi este fereastra „Explore”, care îţi oferă informaţii despre vreme, ca de altfel şi principalele atracţii turistice şi alte detalii care ţi-ar putea fi de folos pe durata călătoriei.

  Rezultatele căutării oferă preţuri pentru hoteluri şi călătorii, fiindu-ţi astfel mai uşor să planifici bugetul de călătorie, fără să mai fii nevoit să utilizezi neapărat un laptop sau un calculator pentru cercetarea, de data aceasta smartphone-ul te ajută să pregăteşti toate cele necesare călătoriei.

  Spune-i Google Search unde vrei să călătoreşti, iar imediat poţi să compari preţurile zborurilor sau cazarilor la hotel şi poţi vedea, de asemenea, datele în care vor avea loc reduceri.

  Dacă vrei să îţi personalizezi vacanţa, trebuie doar să selectezi datele, câte persoane vor călători şi cât eşti dispus să cheltuieşti sau nu vrei să cheltuieşti. Rezultatele tale sunt actualizate automat, iar dacă ţi-ai găsit destinaţia, ai la dispoziţie imagini şi opinii ale celor care au fost deja acolo. Poţi să urmezi itinerariile celor care au vizitat deja destinaţia de vacanţă sau îţi poţi personaliza itinerariul.

  În plus, poţi vedea estimările de preţuri pentru destinaţia aleasă pentru o perioadă de cel puţin 6 luni de zile, ca de altfel şi comparaţii de milioane de zboruri şi hoteluri în care te poţi caza. Ei bine, dacă ai încercat noua funcţie Google Search, spune-ne în secţiunea de comentarii de mai jos dacă ţi-a fost de folos!

  Află detaliile noii funcţii Google Search din tutorialul video de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.