More

  Flanco a deschis 2 noi magazine în România, primul din Satu Mare şi al 3-lea din Iaşi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Flanco Retail a inaugurat la începutul lunii primul său magazin din Satu Mare și pe cel de-a treilea din Iași. Noile magazine se înscriu în planul retailerului de a ajunge la o rețea de 110 locații până la finalul lunii și de a deschide 30 de noi puncte de vânzare până la sfârșitul anului.

  Cu o suprafață de peste 470 de mp fiecare, magazinele Flanco din Iași și din Satu Mare sunt poziționate în incinta centrelor comerciale Kaufland. Echipele formate din câte zece specialiști sunt pregătite să ofere clienților consultanță de specialitate și să le pună la dispoziție pachetul complet de servicii ale companiei, printre care se numără – soluțiile de finanțare avantajoase, livrarea la domiciliu, programul de fidelitate Mereu Flanco, unic pe piața electro-IT, și Garanția All Inclusive.

  “Ne bucurăm că le putem oferi clienților noștri din toată țara o gamă largă de produse electro-IT și tehnologii de ultimă generație, însoțite de oferte și servicii avantajoase, dar și de o experiență de cumpărare plăcută”, afirmă Bogdan Dirjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail.

   “Pentru că ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri în toate orașele din România, pentru anul 2016 am prevăzut un buget de investiții în valoare de 12 milioane de lei. Planul include extinderea în teritoriu cu 30 de noi puncte de vânzare, dar și optimizarea platformelor IT și a website-ului www.flanco.ro, astfel încat să putem acoperi eficient întreaga tară, fie prin magazine fizice, fie prin cel virtual”, afirmă Bogdan Dirjan.

  Până la finalul lunii martie, retailerul va fi prezent în alte patru centre comerciale din țară. Noile magazine Flanco din Slatina și din Zalău vor fi inaugurate pe 24 martie, în centrul comercial Kaufland, în timp ce Flanco Timișoara Shopping City și Flanco Pitești Auchan Găvana își vor deschide porțile pe 31 martie.

  Echipa Flanco a ajuns la un număr de peste 1400 de angajați, iar retailerul continuă să investească în creșterea numărului de consultanți de vânzări și în training-ul acestora, pentru îmbunătățirea permanentă a serviciilor de consiliere oferite în magazine.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.