More

  Mark Zuckerberg a achiziţionat Masquerade: În curând vei putea schimba feţe pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pregăteşte-te să vezi o mulţime de feţe care se schimbă în video-urile Facebook. Astăzi, joi, 10 martie 2016, Mark Zuckerberg a anunţat pe pagina personală de Facebook că a achiziţionat Masquerade, cunoscută şi ca MSQRD, o aplicaţie pentru mobile care îţi permite să adaugi live efecte faciale la video-uri sau să îţi schimbi faţa cu altcineva.

  Mark Zuckerberg a anunţat schimbarea publicând pe contul său de Facebook un video cu un filtru pentru faţă, o mască Iron Man animată: „Nu, nu am construit şi un constum Iron Man. Utilizez această aplicaţie Masquerade, care îţi permite să pui filtre tematice pe video-urile personale. Astăzi sunt fericit să împărtăşesc cu voi că echipa din spatele Masquerade se alătură Facebook”, spune CEO-ul şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

  Marca Iron Man este foarte tare, dar cu siguranţă mai interesante sunt schimbările de feţe, pe care le vom vedea cel mai probabil foarte des în News Feed-uri în perioada următoare.

  Mark_Zuckerberg_MSQRD

  „La Facebook, vom putea să ajungem la oameni la un nivel pe care nu l-am mai atins până acum. Pentru început, vom putea aduce tehnologia noastră audienţei Facebook, de aproximativ 1,6 miliarde de oameni. Acesta este un nivel de audienţă la care nici nu ne-am fi gândit vreodată”, a declarat CEO-ul Masquerade, Eugene Nevgen, pe blogul personal.

  Potrivit acestuia, aplicaţia MSQRD va fi „activă şi va rula”, iar utilizatorii se pot aştepta ca echipa să adauge „noi funcţii în continuare”.

  Nu ştim când plănuieşte Facebook să integreze unele dintre funcţiile MSQRD în propria sa aplicaţie sau dacă face-swapping va fi cu adevărat disponibilă publicului Facebook în cele din urmă, dar nu ne-ar surprinde să o vedem în curând.

  1

  Achiziţia vine la mai puţin de o lună după ce Snapchat a adăugat opţiunea face-swapping, iar noi trebuie să recunoaştem că aceste filtre faciale sunt o legendă. Mai mult decât atât, Mark Zuckerberg nu va accepta să rămână în urmă când vine vorba de această tehnologie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.