More

  A descoperit prin Google Play că fosta sa iubită era însărcinată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când descarci o aplicaţie nouă în telefon, ultimul lucru pe care te aştepţi să îl afli este că fosta parteneră de viaţă este însărcinată, dar se pare că exact acest lucru i s-a întâmplat unui britanic.

  Utilizatorul Android Ben a declarat pentru emisiunea You & Yours de la BBC Radio 4 că a descoperit de pe Google Play că fosta sa iubită a rămas însărcinată. Mai exact, analizând secţiunea care îţi arată ce recomandări au prietenii pentru tine, acesta a avut parte de surpriza vieţii lui: „Descărcam o aplicaţie în telefonul meu Android şi pur şi simplu mi-a arătat că fosta mea prietenă a notat o aplicaţie pentru monitorizarea sarcinii”, a declarat Ben în cadrul emisiunii radio.

  „Nu cred că a vrut ca cineva să afle vreodată acest lucru şi mai ales prin Google Play, ci şi-ar fi dorit să dea vestea prin email sau faţă în faţă”, a mai adăugat acesta, adăugând că a fost „surprins” şi „şocat” de aflarea veştii.

  La o perioadă după ce a descoperit de pe Google Play că fosta sa parteneră a rămas însărcinată, bărbatul a primit un email prin care vestea a fost confirmată chiar de femeie.

  La fel cum a aflat prin Google Play că fosta sa iubită a descărcat o aplicaţie pentru sarcină, acesta a mai învăţat că un prieten a descărcat poveşti erotice, informaţie pe care cu siguranţă acesta nu ar fi vrut să o facă publică. „Doar prin descărcarea şi notarea unei aplicaţii, nu înseamnă neapărat că informaţia trebuie împărtăşită cu ceilalţi, dar totuşi este”, a spus acesta.

  Funcţia de care este bine să te fereşti în Google Play este „Play Better with Friends”, care poate fi găsită la finalul fiecărei liste de recomandări. Dacă adresa de email este acceaşi pe care o foloseşti pentru contul Google+, atunci vei putea vedea orice aplicaţii şi review-uri la aplicaţiile încercate de prietenii tăi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.