More

  Samsung a vândut peste 100.000 de Galaxy S7 în Coreea de Sud în primele 2 zile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a reuşit să vândă mai bine de 100.000 de smartphone-uri Galaxy S7 şi S7 Edge în Coreea de Sud în primele 2 zile de când acestea au intrat pe piaţă, potrivit primelor date din industrie cu privire la cele 2 noi telefoane.

  O analiză mai atentă a cifrelor dezvăluie că Galaxy S7 este cel mai preferat de utilizatori dintre cele 2 dispozitive mobile din serie, adunând un procent de aproximativ 60% din vânzări în primele 2 zile.

  Combinate vânzările Galaxy S7 cu S7 Edge, vineri cifra a ajuns la aproximativ 60.000 de unităţi, iar sâmbătă s-au mai adăugat 40.000 de unităţi. Samsung consideră ziua de sâmbătă „o zi lentă” pentru vânzările de smartphone-uri, iar astfel este mulţumită de performanţa iniţială.

  În vreme ce cifra ar putea părea mică, în schema anuală de vânzări a Samsung, acest start de vânzări sugerează că seria Galaxy S7 este cel puţin la fel de populară precum Galaxy S6 şi S6 Edge. Dat fiind declinul vânzărilor de flagship-uri Samsung din ultimii ani, ceea ce se întâmplă anul acesta nu este rău deloc.

  Totuşi, Samsung speră ca seria Galaxy S7 să ridice substanţial vânzările companiei şi noile produse să mărească interesul consumatorilor faţă de flagship-urile smartphone, în mod special datorită camerei îmbunătăţite, rezistenţei la apă şi reintegrării slot-ului microSD.

  Desigur, vânzările Samsung la nivel global ar putea arăta diferit de la ţară la ţară, motiv pentru care, indicat ar fi să aşteptăm mai multe informaţii, de pe mai multe pieţe, înainte să tragem concluzia finală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.