NOM, prima platformă de transmisiuni live culinare din lume

Mădălina Gănescu
- 15.03.2016, 16:06 în Online
0

SHARES

Dacă faci parte din categoria persoanelor cărora le place să gătească şi cauţi zilnic tot felul de tutoriale video despre mâncare pe YouTube, în timpul în care mănânci sau între mese, poate ar trebui să arunci o privire pe Nom.

Este vorba despre o platformă nouă de livestreaming pentru gurmanzi, pentru cei care preferă să gătească acasă, pentru orice chef sau oricine este interesat de arta culinară şi doreşte să îşi împărtăşească aventurile în timp real.

Serviciul este asemănători cu Twitch, Nom permitându-le utilizatorilor să înregistreze experienţa culinară de pe desktop sau dispozitivele iOS. Cei care vizualizează livestreaming-ul pot interacţiona cu autorii folosind ecoticonuri prin care să transmită impresiile sau printr-o fereastră de chat. Ideea este ca orice utilizator să ajungă la un moment dat să aibă propria emisiune de gătit şi să prezinte experienţele de gătit de peste tot unde călătoreşte în lume, să vorbească despre preparate exotice şi locaţii deosebite unde au luat masa în vacanţă.

În plus, poţi adauga, de asemenea, înregistrări video, link-uri şi GIF-uri în transmisiunea live. Asta, împreună cu o funcţie care îţi permiră să foloseşti mai multe camere pentru transmisiune, lucru ce va face mult mai atractivă platforma, comparativ cu ceea ce oferă Periscope.

Platforma a fost lansată de co-fondatorul YouTube, Steve Chen, care este CTO la Nom în prezent. Firma este finanţată cu 4.7 milioane de dolari din like-urile primite de starul pop sud-coreean PSY, actorul Jared Leto, chef-ul de 3 stele Michelin Corey Lee şi de Ming Tsai.

„Am lucrat cu grupuri incredibile de chefi, producători şi creatori pentru a crea site-ul şi aplicaţia, pentru a ajunge la o audienţă live. Acum, orice echipă creativă îşi poate produce propriul show live. Am văzut persoane care au folosit Nom pentru degustările de cafea, demo-uri de gătit şi experienţe live”, a declarat CEO-ul Nom, Vijay Karunamurthy, care este şi fost inginer-şef la YouTube.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!