More

  Alege o scoică şi află ce dezvăluie aceasta despre tine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Uită-te atent la cele 3 scoici de mai jos. De care eşti cel mai atras? Alege una, fără să stai pe gânduri şi vezi ce dezvăluie aceasta despre tine.

  Scoica 1

  Uită-te la scoică pentru o secundă. Ce vezi? Este un pic mai greu de descris, dar observi imediat că ies ţepi din ea, iar pe interior este foarte netedă. Acest lucru indică faptul că, ai trecut prin perioade destul de grele în viaţă, dar acum te simţi mai bine. Lucrurile care te-au speriat pe parcursul vieţii, te-au determinat să scoţi ghearele şi să nu mai ai încredere în nimeni, niciodată. Totuşi, pe interior eşti bun şi când este nevoie de ajutorul tău, niciodată nu dai înapoi.

  Scoica 2

  Scoica are un aspect care îţi ia ochii destul de repede. Totuşi, trebuie să observăm că pe interior este fină, dar pe exterior este uşor mai rigidă, ca şi când ar avea un scut de protecţie. Cu alte cuvinte, scoica numărul 2 reprezintă echilibrul. În lumea ta, lucrurile trebuie să se întâmple ca la carte, iar de cele mai multe ori dreptatea vrei să fie de partea ta. Deşi mulţi au impresia că te pot domina, nu eşti atât de uşor de ţinut sub control.

  Scoica 3

  Scoica este extrem de frumoasă, are un aspect cremos, care imită perla, este fină şi aproape perfectă, dar dacă te uiţi în interiorul ei, lucrurile stau diferit. Mesajul pe care îl transmiţi este: „Uită-te, dar nu atinge!”. Dacă aceasta este scoica ta, înseamnă că ai reţineri în unele situaţii şi îţi este teamă să laşi persoanele din jurul tău să se apropie destul de mult de tine, dar mai ales, preferi să nu vorbeşti cu ceilalţi despre problemele care te macină.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.