More

  Google Maps te va ajuta, în curând, să îţi comanzi mai uşor un taxi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google îţi face viaţa de călător mai uşoară peste tot pe unde ai merge în lume. Dacă în urmă cu o săptămână a lansat serviciul prin care îţi poţi planifica întreaga călătorie printr-o căutare în Google Search, acum aduce îmbunătăţiri şi la Google Maps.

  De câte ori nu ţi s-a întâmplat să ai nevoie urgent de un taxi, dar să fii nevoit să aştepţi zeci de minute în telefon până ca operatorul să îţi ia comanda şi să vină în cele din urmă o maşină la tine?

  Desigur, au apărut tot felul de aplicaţii de taxi, prin care poţi comanda o maşină la o anumită adresă şi prin care nu mai este necesară intervenţia dispecerului, pentru că interacţionezi direct cu şoferul. Totuşi, încă sunt probleme în ceea ce priveşte seriozitatea unora dintre şoferi şi rişti să comanzi un taxi, dar acesta să nu apară nici după o oră.

  Uber este din ce în ce mai popular şi în România, iar Google îşi propune să vine în sprijinul său pe cât mai multe căi posibile. Acum, Google îţi oferă mai multe modalităţi prin care să te poţi bucura de integrarea serviciilor de taxi în Google Maps într-o serie de ţări din lume. Când ceri indicaţii, Maps îţi poate estima aproape cu exactitate în cât timp va ajunge maşina la tine sau dacă în imediata apropiere există un taxi pe care îl poţi folosi.

  Google a adăugat suport pentru Hailo în Marea Britanie şi Spania, 99Taxis în Brazilia, Ola Cabs în India, myTaxi în Germania şi Spania şi Gett în Marea Britanie. Pentru a te bucura de acest avantaj, trebuie să îţi instalezi aplicaţia unora dintre aceste servicii de pe Google:

  „Selectează un serviciu şi te vom duce direct în aplicaţia lor pentru a-ţi comanda o călătorie printr-o singură apăsare. Îţi vom arăta, de asemenea, disponibilitatea călătoriei la analiza hărţii, dar şi multe alte opţiuni şi servicii de călătorie pentru fiecare furnizor, acolo unde aceştia sunt prezenţi. Spre exemplu, dacă foloseşti Uber, începând de astăzi, îţi vom arăta uberX, uberXL şi UberBlack pentru o comparaţie mai uşoară şi mai rapidă.”

  Pentru început, Google va oferi această integrare cu servicii în Marea Britanie, Spania, Germania, India şi Brazilia. Această funcţie va fi disponibilă în zilele ce urmează pe Android şi va ajunge la scurt timp şi pe iOS.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.