More

  Instagram vine cu noi schimbări! Ce îţi va apărea în curând în feed

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Feed-ul de pe Instagram a fost organizat în ordine cronologică de la începuturile reţelei sociale, prin care pot fi împărtăşite imagini (şi mai nou video-uri). Acest lucru păstrează lucrurile curate şi în ordine, dar acum Instagram nu mai crede atât de mult că această modalitate funcţionează cel mai bine.

  Reţeaua socială deţinută de Facebook precizează că utilizatorii pierd în medie aproximativ 70% din ce le apare în feed. Acest lucru se întâmplă pentru că Instagram a crescut atât de mult încât majoritatea imaginilor distribuite se îneacă în marea creată de alte poze.

  Din păcate, multe imagini pe care ţi-ai fi dorit să le vezi se îngroapă, de asemenea. Soluţia? Reprezentanţii reţelei sociale pretind că cea mai bună modalitate prin care poate fi rezolvată problema este Instagram să aibă aplicat un algoritm asemănător celui folosit de Facebook.

  Instagram are în plan să prioritizeze imaginile şi video-urile din feed-urile utilizatorilor, dând întâietate lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru aceştia. Acest lucru ar putea include şi relaţia pe care o ai cu un anumit utilizator, cât de mult îi urmăreşti activitatea, dacă îţi place de el, dar şi alţi factori.

  inst

  Dacă algoritmii Instagram spun că o anumită postare este mai relevantă, aceasta va fi împinsă în sus, aşteptând să deschizi aplicaţia. Noua experienţă este programată să fie lansată „în lunile următoare”. Dacă sistemul va funcţiona asemănător cu reţeaua Facebook, există riscul ca atunci când dai like unei imagini distribuite de cineva, feed-ul să îţi fie bombardat în cele din urmă cu postări de la aceeaşi persoană.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here