More

  Allview lansează programul de fidelizare Clubul Allview

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview lansează astăzi Clubul Allview, un program de fidelizare adresat clienților companiei Visual Fan. Achiziționarea oricărui produs din magazinul online allview.ro le va aduce cumpărătorilor puncte bonus ce vor putea fi transformate în diverse beneficii.

  „Credem în răsplătirea membrilor familiei Allview care ne-au dovedit că împărtășesc aceleași valori ca și noi. Ne onorează încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri ori de câte ori ne aleg produsele iar prin Clubul Allview dorim să le demonstrăm că devotamentul este un drum cu două sensuri”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

  În Clubul Allview vor intra automat clienții care au cumpărat în ultimul an de pe site-ul allview.ro produsele brandului românesc. În funcție de valoarea achiziției, clienții vor obține un număr de puncte ce le va asigura locul într-una din categoriile Silver, Gold și Platinum. Clienții care dețin dispozitive Allview achiziționate de la magazine partenere sau persoanele interesate de tehnologia mobilă marca Allview se pot înscrie în categoria Basic a Clubului Allview.

  Punctele bonus primite la cumpărarea unui produs vor fi suplimentate cu puncte acordate în fiecare an la aniversarea zilei de naștere sau cu puncte obținute prin participarea la acțiunile de marketing ale companiei.

  În funcție de categoria din care fac parte, clienții pot avea parte de multiple beneficii: transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, prioritate la comandarea de produse nou lansate și la livrarea acestora, acces la ediții limitate de accesorii sau produse, participarea la work-shop-uri gratuite sau alte servicii oferite în exclusivitate. Punctele bonus asigura de asemenea reduceri substanțiale la noi achiziții din magazinul online.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.