More

  WhatsApp îşi permite să trimiţi mesaje bold şi italic de acum

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultima actualizare WhatsApp vine cu o funcţie extrem de utilă, pe care toţi utilizatorii o vor îndrăgi şi, cel mai probabil, o vor utiliza destul de des. Este vorba despre font-urile bold şi italic în text.

  Chiar dacă funcţia este disponibilă pentru moment doar în versiunea beta a aplicaţiei WhatsApp şi este în faza de testare pentru un număr limitat de utilizatori, nu va mai trece mult timp până când aceasta să fie valabilă pentru fiecare utilizator în parte.

  Dacă vrei să ai un cuvânt cu bold în text, tot ce trebuie să faci este să tastezi un asterisc (*) la începutul cuvântului şi încă unul la finalul cuvântului, iar dacă vrei să fie italic, trebuie să pui underline (talpă, _) înainte şi după cuvânt.

  Când primeşti mesaje de la cineva care utilizează ultima versiune de WhatsApp instalată, numele va fi scris cu bold în bara de notificări, iar formatul mesajului va apărea, de asemenea.

  Nu se ştie dacă există planuri ca aplicaţia să ofere şi texte subliniate sau tăiate în viitor, dar cert este că o dată cu ultima actualizare, cele 2 funcţii, bold şi italic, sunt într-adevăr surprize mari.

  Te poţi înscrie în programul de testare WhatsApp beta chiar aici şi apoi poţi face update la eversiune în Playstore pentru a încerca noile schimbări. Ce alte funcţii ai mai vrea să ofere WhatsApp?

  INSTALEAZĂ WHATSAPP

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.