More

  Nintendo a lansat aplicaţia socială Miitomo pe Android şi iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nintendo a lansat astăzi prima aplicaţie pentru mobile, Miitomo, pe Android şi iOS, în Japonia. Compania spune că aceasta este concepută să fie un punct de întâlnire între tine şi prietenii tăi, lucru ce te va ajuta să afli mai multe despre aceştia.

  Kotaku anunţă că nu ai nevoie de cont Nintendo pentru a putea utiliza aplicaţia, dar având unul, vei avea posibilitatea de a sincroniza profilul personal cu dispozitivele şi de a completa misiuni pentru a aduna puncte. Miitomo utilizează camera frontală a dispozitivului mobil pentru a face un selfie şi pentru a genera un caracter asemănător ţie în interiorul aplicaţiei, numit Mii. Vei recunoaşte aspectul de la consolele de joc Wii Sports de la Nintendo.

  O dată stabilit caracterul, acesta îţi va adresa o serie de întrebări despre lucruri precum emisiunea TV preferată şi ce crezi că vei realiza în următorii 10 ani. Răspunsurile sunt împărtăşite celorlalţi prieteni Mii, aşa încât să reuşiţi să vă cunoaşteţi mai bine.

  Alte activităţi includ discuţiile cu personajele Mii, îmbrăcarea acestora cu ţinute dintr-un dressing elaborat şi jucarea unui mini-joc numit Miitomo Drop, pentru a câştiga premii în aplicaţie, inclusiv haine.

  mii

  Poţi crea, de asemenea, imagini numite Miifotos prin plasarea caracterului Mii în fotografii din galeria foto, pentru a împărtăşi momentele cu prietenii şi pe reţeaua socială. Iar dacă te simţi bogat, există un magazin de unde poţi cumpăra monede pentru Miitomo Drop, ca de altfel şi alte ţinute pentru avatarul tău.

  Miitomo este prima dintre cele 5 aplicaţii pe care Nintendo speră să le lanseze până în 2017. Aceasta ar putea fi o parte importantă din strategia pe termen lung pe care o are Nintendo pentru a determina oamenii să folosească astfel de platforme şi pentru a crea la un momentat dat o comunitate la nivel global, unde oamenii pot socializa şi pot cheltui banii dincolo de jocurile companiei.

  Aplicaţia se aşteaptă să fie lansată în mai multe ţări în curând, dar Nintendo nu a anunţat încă nicio dată oficială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.