Samsung TabPro S poate fi achiziţionată începând de vineri, 18 martie

Octavian Muche
de - acum 2 ani în Homepage

Samsung a anunţat astăzi că tableta sa convertibilă, TabPro S, va fi disponibilă pentru achiziţionare începând de mâine, 18 martie.

TabPro S rulează sistemul de operare Windows 10, vine la pachet cu o tastatură și va costa 899.99 de dolari. Un stilou opțional va fi disponibil, de asemenea, dar asta la un moment dat pe parcursul acestui an. 

TabPro S împrumută foarte mult de la Microsoft, inclusiv design-ul convertibil. Tableta are un display Super AMOLED de 12 inchi, ceea ce Samsung spune că ar fi primul din această clasă de dimensiuni.

Tableta este mai subțire, dar mai slabă ca Microsoft Surface Pro 4, deoarece folosește procesorul Intel Core M. Tableta de la Samsung nu are multe porturi, dar compania sud-coreeană oferă posibilitatea de expansiune a opţiunilor de porturi pe dispozitiv prin intermediul unei cutii dedicate.

Samsung spune că, TabPro S va funcţiona cu Galaxy S7, permițându-le deţinătorilor ambelor dispozitive să deblocheze tableta cu ajutorul cititorului de amprentă digital de pe telefon. De asemenea, notificările de pe telefon vor fi afişate pe tabletă şi este permisă activarea automată a hotspot-ului de pe telefon. Toate aceste caracteristici vor fi disponibile printr-o actualizare software care va fi disponibilă în decursul următoarelor săptămâni.

Samsung nu este singura companie care copiază Microsoft. Alţi producători de dispozitive mobile, precum Huawei, HP sau Lenovo, au, de asemenea, dispozitive asemănătoare pe piață sau vor  lansa unele în lunile ce urmează.

Vei putea achiziționa TabPro S-ul din magazinele Microsoft, Best Buy și din magazinele Samsung începând de mâine, 18 martie 2016.

Comentarii

comentarii