More

  Casio lansează smartwatch-ul robust Smart Outdoor Watch WSD-F10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi un smartwatch îţi poate fi de folos într-o mulţime de situaţii, comunitatea outdoor a prezentat un interes special pentru acestea. În doar câteva zile, Casio lansează Smart Outdoor Watch WSD-F10, un smartwatch pentru alergători, excursioniști și exploratori.

  Alergătorii, excursioniștii şi exploratorii, sunt toţi interesaţi de ideea de a putea purta cu ei tehnologia în aventura în care pornesc, dar pentru moment piaţa smartwatch-urilor nu le-a dat prea multă importanţă.

  Casio urmăreşte să pună piciorul ferm în această zonă cu lansarea Smart Outdoor Watch WSD-F10, un dispozitiv portabil foarte aşteptat, care este pregătit să facă faţă oricărui tip de abuz prin care îl trece stilul tău de viaţă activ.

  Smartwatch-ul este programat pentru lansarea pe piaţă în data de 25 martie, la un preţ de aproximativ 500 de dolari. Dacă preţul ţi se pare puţin cam piperat, trebuie să ştii despre Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 că este cel mai „voinic” smartwatch dintre cele pe care le-am mai văzut.

  Împătimiţii de aventură vor fi încântaţi de capacităţile display-ului de 1.32 inchi de a-şi schimba culorile şi mai ales de funcţia monocromă care te ajută să te bucuri mai mult de durata de viaţă a bateriei. Smartwatch-ul vine la pachet cu o serie de aplicaţii care se concentrează pe alergat, explorare, pescuit şi nu numai, dar poţi, desigur, să îl personalizezi cu aplicaţiile pe care le consideri cele mai utile pentru stilul tău de viaţă.

  Smartwatch-ul va fi disponibil pentru achiziţionare pe Google Store, Amazon, REI Co-Op şi Casio. Dacă eşti interesat de un astfel de smartwatch de la Casio, intră pe website-ul producătorului pentru mai multe informaţii.

  Între timp, lasă-ne în secţiunea de comentarii de mai jos cu privire la smartwatch-ul robust care va apărea în curând pe piaţă.

  Foto: Android Authority

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.