More

  Unity Game Engine va suporta NVIDIA VRWorks, inclusiv VR SLI și Multi-res Shading

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Experiența de VR oferită de NVIDIA devine mai populară, odată cu cel mai nou anunț al Unity Technologies, din cadrul evenimentului Game Developers Conference, din San Francisco.

  Astfel, Unity Game Engine va suporta NVIDIA VRWorks, inclusiv VR SLI și Multi-res Shading.

  Prin suportul direct din cadrul motorului Unity, tehnologiile VRWorks beneficiază de integrare mai rapidă pentru dezvoltatorii care utilizează platforma. Aceștia folosesc Unity pentru a crea jocuri 2D și 3D, precum și experiențe interactive, prin intermediul motorului de tip ”cross-platform”.

  Titluri de VR precum MiniGolf VR, Hover Junkers și Job Simulator utilizează deja motorul Unity, acesta fiind folosit și pentru o suită de aplicații de VR din domenii precum: social, medical, turism, design, educație și training.

  VRWorks este kit-ul de dezvoltare software (SDK) al NVIDIA pentru dezvoltatorii de jocuri de VR și include API-uri, librării și funcții care facilitează dezvoltarea de jocuri și experiențe spectaculoase de VR.

  Componenta Multi-res Shading a VRWorks îmbunătățește performanțele cu până la 50%.

  Plăcile grafice NVIDIA GeForce și Quadro, alături de tehnologia VRWorks, oferă cele mai bune performanțe și cea mai scăzută latență pentru experiențele de realitate virtuală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.