More

  Lenovo continuă să se împartă şi să absoarbă rămăşiţele Motorola

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă vă întrebaţi ce se mai aude despre Motorola sub umbrela Lenovo, ei bine, de curând, Rick Osterloh, cel care a condus Motorola de la plecarea lui Dennis Woodside în februarie 2014, şi-a dat demisia.

  „Rick Osterloh a decis să părăsească Motorola Mobility. Activitatea sa de la achiziţia Lenovo este apreciată şi Lenovo îi urează numai succes pe viitor.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Lenovo. Osterloh a apărut în lumina reflectoarelor în 2013, când a fost filmat ţinând în mână un Moto X care nu fusese lansat şi a deţinut poziţia de Preşedinte al Motorola pe durata procesului de integrare în cadrul Lenovo.

  Nu mai departe de luna trecută, Osterloh a precizat că practic „nu sunt schimbări majore” între modul în care funcţiona Motorola sub conducerea Google şi cum este sub umbrela Lenovo. Acum, Rick Osterloh şi-a dat demisia, iar locul îi va fi luat începând cu 1 aprilie de Aymar de Lencquesaing, fostul şef al Lenovo pe America de Nord.

  moto

  Aceasta este mai mult decât o schimbare la nivel de conducere. Divizia mobile de la Lenovo va fi reorganizată şi se va împărţi în două grupuri de afaceri. Grupul de PC va fi „PC & Smart Device Business Group” şi se va ocupa de cabluri de date, PC-uri, tablete, phableturi, gaming şi produse smart home.

  Şi Mobile Business Group, ce va avea drept co-preşedinţi pe Xudong Chen şi Aymar de Lencquesaing, care vor da raportul CEO-ului Yungqinq Yang. Chen se va ocupa de operaţiunile de mobile din China, în vreme ce Lencquesaing se va ocupa de pieţele internaţionale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here