SHARES

Lenovo continuă să se împartă şi să absoarbă rămăşiţele Motorola

Mădălina Gănescu
- 18.03.2016, 13:46 în Gaming

Dacă vă întrebaţi ce se mai aude despre Motorola sub umbrela Lenovo, ei bine, de curând, Rick Osterloh, cel care a condus Motorola de la plecarea lui Dennis Woodside în februarie 2014, şi-a dat demisia.

„Rick Osterloh a decis să părăsească Motorola Mobility. Activitatea sa de la achiziţia Lenovo este apreciată şi Lenovo îi urează numai succes pe viitor.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Lenovo. Osterloh a apărut în lumina reflectoarelor în 2013, când a fost filmat ţinând în mână un Moto X care nu fusese lansat şi a deţinut poziţia de Preşedinte al Motorola pe durata procesului de integrare în cadrul Lenovo.

Nu mai departe de luna trecută, Osterloh a precizat că practic „nu sunt schimbări majore” între modul în care funcţiona Motorola sub conducerea Google şi cum este sub umbrela Lenovo. Acum, Rick Osterloh şi-a dat demisia, iar locul îi va fi luat începând cu 1 aprilie de Aymar de Lencquesaing, fostul şef al Lenovo pe America de Nord.

moto

Aceasta este mai mult decât o schimbare la nivel de conducere. Divizia mobile de la Lenovo va fi reorganizată şi se va împărţi în două grupuri de afaceri. Grupul de PC va fi „PC & Smart Device Business Group” şi se va ocupa de cabluri de date, PC-uri, tablete, phableturi, gaming şi produse smart home.

Şi Mobile Business Group, ce va avea drept co-preşedinţi pe Xudong Chen şi Aymar de Lencquesaing, care vor da raportul CEO-ului Yungqinq Yang. Chen se va ocupa de operaţiunile de mobile din China, în vreme ce Lencquesaing se va ocupa de pieţele internaţionale.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!