More

  Google Maps primeşte pictograme pentru locaţii personalizate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Maps primeşte o actualizare pe care ar fi trebuit să o ofere utilizatorilor de multă vreme. De acum, vei putea să dai tag în locaţiile preferate cu pictograme personalizate.

  Înainte, toate locaţiile erau însemnate cu stele. Stele pentru muncă, stele pentru acasă, stele pentru restaurantul preferat şi aşa mai departe. Acum, poţi să îţi personalizezi experienţa Maps de pe dispozitivul Android. Tu alegi cum va arăta de acum casa ta în Maps, maşina pe care o conduci sau biroul la care lucrezi zilnic.

  De acum, ai o mulţime de pictograme colorate din care poţi să alegi şi poţi să reprezinţi casa ta printr-un castel în Google Maps. Ai la dispoziţia chiar şi iconiţe cu dragoni şi piraţi, dar nu suntem foarte siguri la ce pot fi folosite acestea.

  inco

  Scopul principal al acestei actualizări pe care o primeşte Google Maps este ca locaţiile să fie distinse la o singură privire, lucru ce face selectarea locaţiilor pentru navigare mult mai sigură atunci când ai pornit la drum. Este la alegerea fiecărui utilizator dacă să o folosească sau nu, dar oricum ar fi, experienţa colorată şi personalizată a Google Maps era necesară de foarte mult timp.

  Actualizarea o poţi face din Google Play Store, cu un singur click. Bucură-te de pictogramele preferate în fiecare deplasare în care porneşti de acum.

  GoogleMaps_StickersLaunch

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.