More

  Aplicaţia Windows 10 Maps de la Microsoft primeşte un update mult aşteptat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşa cum a promis joi, 17 martie, Microsoft a adăugat o nouă funcţie şi a făcut o serie de schimbări în aplicaţia Windows 10 Maps.

  Utilizatorii, o dată ce au făcut actualizarea la ultima versiune a aplicaţiei, vor putea vedea mai multe rezultate ale căutărilor pe aceeaşi hartă, pot urmări instrucţiuni de întoarcere când conduc şi pot vedea locurile preferate offline, împreună cu alte mici schimbări.

  De acum, vei putea să vezi atât restaurantele, cât şi hotelurile pe aceeaşi hartă, spre exemplu, şi poţi vedea o selecţie a rutelor suprapuse.

  Microsoft a făcut ieri un tease cu privire la un „update de senzaţie” la Windows 10 Maps pe Reddit. Actualizarea va fi disponibilă prima dată pentru unui grup limitat de utilizatori, din interiorul Windows, şi nu există nicio precizare cu perioada când aceasta va ajunge şi la publicul larg.

  Totuşi, în data de 29 martie, peste 2 săptămâni de azi înainte, Microsoft va face noi anunţuri cu privire la golul pe care l-a lăsat o altă mare aplicaţie când a dispărut de pe platformă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.