More

  Apple a lasat sistemul de operare iOS 9.3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşa cum era de aşteptat, Apple a făcut astăzi update-ul la ultima versiune iOS, 9.3, în cadrul evenimentului de lansare organizat în Cupertino. Sistemul de operare are câteva funcţii noi foarte utile, aşa că, haideţi să vedem exact despre ce este vorba.

  Night Shift

  Noua funcţie Night Shift de la Apple elimină lumina albastră de pe display pentru o utilizare mai bună în medii întunecate. Apple spune că, utilizarea Night Shift te va ajuta să dormi mai bine şi îţi va ajuta ritmurile circadiene.

  Aceasta utilizează geolocaţia pentru a identifica unde eşti (şi ce parte din zi este), automat modificând temperatura culorii ecranului. Noaptea, ecranul va apărea „mai cald” cu galben.

  nifght

  News şi Notes

  Applicaţia Notes de la Apple este ceva mai sigură acum. Vei putea să ascunzi notiţele în spatele Touch ID, lucru care Apple crede că va încuraja utilizatorii să introducă date personale în aplicaţie. Notes pot fi sortate, de asemenea, în funcţie de dată, timpul în care a fost creat sau în ordine alfabetică.

  Aplicaţia News primeşte noi algoritmi de care, potrivit Apple, te vei bucura mai mult. Video-urile vor rula direct într-un feed şi versiunea Notes pentru iPhone este vizibilă şi în modul landscape. Apple spune, de asemenea, că News se va actualiza mult mai rapid atunci când porneşti aplicaţia.

  Health

  Nu există funcţii noi pentru Health, dar Apple recomandă aplicaţii populare pe care poate ţi-ar plăcea să le utilizezi în propria aplicaţie Health. Dacă utilizai Health pentru a urmări greutatea, spre exemplu, atunci când verifici ecranul Weight, o să îţi apară noi sugestii de aplicaţii pe care le-ai putea considera utili.

  De acum, mai multe Apple Watch-uri pot fi conectate la un singur iPhone, iar Apple Music nu mai adaugă melodii în playlist la My Music de acum înainte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.