More

  Huawei P9, utilizat de unul dintre preşedinţii companiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă nenumăratele zvonuri pe care le-am auzit până acum despre Huawei P9 sunt corecte, atunci putem să ne formăm o idee destul de clară cu privire la ceea ce pregăteşte producătorul de dispozitive mobile chinez o dată cu lansarea P9.

  Pentru a confirma veridicitatea imaginilor apărute până acum în presă cu Huawei P9, avem o serie de noi imagini cu dispozitivul, de data aceasta folosit de unul dintre directorii companiei, într-un cadru relaxat.

  Ca şi până acum, putem sesiza configuraţia camerei duale, împreună cu flash-ul LED şi spaţiul pentru un senzor care ar putea fi, de asemenea, sistemul laser auto-focus despre care s-a vorbit în materialele anterioare.

  Se pare că, P9 are poziţionat senzorul de amprentă mai jos decât îl vedem la Huawei Mate 8 spre exemplu, pe care l-am testat şi al cărei poveste o puteţi afla de aici, şi nu mai butonul nu mai este pe rotund, cu pe pătrat.

  director

  Designul dispozitivului va fi din metal şi se zvoneşte că telefonul va fi disponibil în 3 variante: P9, P9 Max şi P9 Lite, iar comparaţiile între cele 3 le puteţi afla de aici.

  Evenimentul de lansare al Huawei P9 este programat pentru data de 6 aprilie, aşa că nu mai avem de aşteptat prea mult timp până să aflăm detaliile oficiale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.