More

  TITAN este cel mai rezistent cablu de încărcare pentru smartphone din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Poate cea mai mare problema cu care se confruntă utilizatorii smartphone cel mai frecvent, în general, este deteriorarea cablurilor de reîncărcare ale dispozitivelor. Acum, cu TITAN, aceasta este o problemă este de domeniul trecutului.

  Cablul TITAN rezistă la orice fel de „intemperii”, între care enumerăm barosul, drujba, roata de la maşină în demaraj şi nu în ultimul rând, cel mai bun prieten al omului, câinele.

  TITAN este disponibil în două versiuni: unul pentru dispozitivele Apple şi unul pentru Android. Aceste cabluri sunt indestructibile. Producătorul le numeşte „cele mai dure cabluri de pe Pământ„.

  Dacă nu ar fi existat şi dovada înregistrată, ar fi fost foarte greu de crezut că un cablu poate fi şi flexibil si dur, în acelaşi timp. Din filmuleţul de prezentare de mai jos se vede foarte clar cum TITAN este supus unor procese cât se poate de grele, în urma cărora cablul rămâne intact.

  Secretul rezistenţei pe care cablul TITAN o are, constă în utilizarea unui cablu industrial, care este înfăşurat în două straturi flexibile de oţel, iar conectorii sunt sigilaţi într-o carcasă turnată, sudată direct peste partea electronică şi cablul metalic.

  Cablul poate fi achiziţionat şi la noi la un preţ de aproximativ 170 RON.

  Pentru a vă convinge de rezistenţa cablului, filmul de mai jos vorbeşte de la sine:

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.