Samsung S6 Edge+ începe să primească actualizarea Android Marshmallow în Europa

Octavian Muche
- 25.03.2016, 19:25 în Smart
0

SHARES

Galaxy S6 Edge+ nu mai este cel mai popular telefon de la Samsung, S7 Edge luându-i rapid locul o dată cu lansarea oficială peste tot în lume, dar firma sud-coreeană nu uită când vine vorba de noile actualizări ale sistemului de operare.

Rapoartele din ultima perioadă arată faptul că, Android 6.0 Marshmallow sosește în curând pe Galaxy S6 Edge+ pentru toată lumea. Mai exact, pentru utilizatorii din India și Franța, actualizarea având 1.3 GB, pentru România nefiind încă specificate date suplimentare.

Update-ul va fi, de asemenea, disponibil pe rețeaua Sprint. Utilizatorii americanii au avut o zi ocupată cu Galaxy Note 5 și Galaxy Note 4 care, de asemenea, au primit update-ul pentru Marshmallow. Pe Sprint, Galaxy S6 Edge+ va avea numărul versiunii PVPU2BPC3, după actualizarea care se întâmpla în etape.

Această actualizarea are un panou edge mai mare, posibilitatea de a adăuga comenzi rapide la cele mai multe aplicații, precum și un set de utilități care includ și o ruletă.

Ca și în cazul celor mai multe dispozitive Samsung, Marshmallow a apărut prima dată pe Galaxy S6 Edge+ vândute în Coreea de Sud, începând cu luna 24 Februarie.

Campania de actualizare la Android 6.0 Marshmallow, a dispozitivelor S6 Edge Plus de la Samsung, a început în data de 15 februarie, dar încă nu a ajuns la mare parte dintre utilizatori.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!