Huawei pregăteşte un eveniment pentru 6 aprilie în România

Mădălina Gănescu
- 25.03.2016, 17:45 în Smart
0

SHARES

Mai sunt doar 11 zile până la evenimentul Huawei din data de 6 aprilie. Pentru a fi la curent cu tot ce pregăteşte producătorul de dispozitive mobile chinez, urmăreşte toate materialele cu #OO de pe reţelele sociale.

Dacă vrei să vezi lumea dintr-o 9 perspectivă, începând cu aprilie, Huawei face acest lucru posibil, iar mai multe detalii poţi afla de aici. Aşa cum ne sugerează cifra 9, s-ar părea că vom asista la lansarea flagship-ului smartphone Huawei P9.

Încă de acum o săptămănă, mai multe publicaţii online de tehnologie au anunţat că Huawei organizează un eveniment de lansare la Londra, în data de 6 aprilie. De atunci, am putut vedea chiar unul dintre preşedinţii companiei utilizând ceea ce pare a fi smartphone-ul Huawei P9.

#OO este posibil să facă referire la camera duală pe care o vom vedea pe dispozitivul high-end pe care Huawei îl va lansa pentru utilizatorii săi. Cel de-al 3-lea producător de dispozitive mobile din lume, după Samsung şi Apple, se zvoneşte că, va lansa Huawei P9 în 3 variante: P9, P9 Max şi P9 Lite, iar mai multe detalii despre acestea puteţi afla de aici.

Huawei_9 perspectiva

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!