More

  Apple amână actualizarea iOS 9.3 pentru dispozitivele mai vechi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a anunţat că cei care au un dispozitiv mai vechi, vor aştepta mai mult până vor primi cea mai nouă actualizare iOS 9.3.

  Utilizatorii care nu vor primi cea mai nouă actualizare sunt cei care au dispozitive iPhone 5s, iPad Air sau mai vechi nu vor primi odată cu ceilalţi.

  Potrivit unei informaţii publicată de iMore, Apple a început livrarea celei mai noi versiuni şi pentru dispozitivele vechi, dar cere ca posesorii dispozitivelor să introducă corect ID-ul Apple şi parola pentru ca procesul de actualizare să se finalizeze cu succes. Nu poţi folosi dispozitivul tău până nu introduci aceste informaţii corect.

  Un purtător de cuvânt Apple a explicat:

  În anumite cazuri, atunci când utilizatorii nu îşi mai amintesc parola, dispozitivul va rămâne inactiv până când îşi recuperează sau resetează parola. Pentru aceste dispozitive mai vechi, am amânat actualizarea până la lansarea unei versiuni actualizate iOS 9.3 în zilele care urmează, pentru a exclude acest pas„.

  În cazul în care dispozitivul porneşte actualizarea automat sau utilizatorul nu îşi aminteşte parola, Apple a postat instrucţiuni pentru a ocoli această problemă şi pentru a restaura dispozitivul la stadiul anterior.

  iOS 9.3 aduce mai multe funcţionalităţi cum ar fi Night Shift pentru a reduce lumina albastră pe care o emană ecranul, o aplicaţie de Note securizată, cât şi capacitatea de a sincroniza un singur smartphone cu mai multe dispozitive Apple Watch.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.