0

SHARES

Apple îţi permite să combini şi să potriveşti online design-urile Apple Watch

Mădălina Gănescu
- 26.03.2016, 23:17 în Smart

Apple a lansat o nouă unealtă web care îţi permite să vezi combinaţii de carcase, brăţări şi feţe disponibile pentru Apple Watch.

Două noi unelte interactive îţi permit să încerci Apple Watch înainte să ajungă în Apple Store-uri luna viitoare. Prima îţi permite să încerci o varietate de culori de carcase şi se termină cu diferite opţiuni de curele disponibile. Următoarea te lasă să te joci cu aplicaţiile Apple Watch care au fost deja anunţate.

MixYourWatch.com: Ştim că Apple va avea brăţări vândute separat drept accesorii când Apple Watch se lansează, dar va trebui să vedem ce stilul de curele va avea compania la vânzare. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca brăţara gold cu oţel milanez din fotografia de mai jos să nu fie o opţiune de curea care va fi vândută separat.

WatchAwarecom: Dezvoltatorii de aplicaţii au anunţat următoarele aplicaţii Apple Watch. O a doua unealtă de pe WatchAware.com le adună într-un singur loc şi îţi permite să schimbi aplicaţiile pentru a vedea cum va funcţiona fiecare pe Watch.

Pe unele aplicaţii le poţi deja verifica pe site-uri precum Pinterest, American Airlines, MLB at Bat, Run 5K, Twitter şi unele dintre aplicaţiile deţinute de Apple, precum Maps.

apps

Ne-am jucat şi noi cu o serie de Apple Watch-uri din vitrinele unui Apple Shop din Italia şi, când vine vorba de design, într-adevăr brăţara milaneză din oţel este cea care îţi atrage cel mai uşor atenţia.

20160325_185443

20160325_185534

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!