More

  Facebook Messenger va avea conversaţii secrete şi microtranzacţii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unor informaţii, Facebook se pregăteşte de lansarea mai multor funcţionalităţi, între care microtranzacţii pentru anumite servicii şi o nouă opţiune de conversaţii.

  Potrivit unor informaţii publicate de „The Information„, anumite linii comentate din codul aplicaţiei de Messenger, pentru dispozitivele iPhone, indică o funcţionalitate a unei aplicaţii de vânzări, ceea ce ar fi o mişcare normală dacă analizăm numărul mare de utilizatori, care folosesc deja aplicaţia.

  Facebook nu a realizat până acum nicio incursiune în tranzacţiile prin intermediul aplicaţiei, iar Mark Zuckerberg a declarat că nu doreşte să devină un procesor de tranzacţii.

  În luna ianuarie a acestui an, Mark Zuckerberg a spus că „În ceea ce priveşte plăţile, strategia de bază pe care o avem este să creăm acest sistem de plată, în special pentru produse cum este Messenger, unde interacţiunea cu afacerile merg mai mult în acea direcţie, dar şi pentru a elimina orice fel de tensiuni care pot interveni pe parcursul unor asemenea tranzacţii„.

  Nu este prima experienţă pe care Facebook o are pe acest segment, dispunând de butoane de „cumpărare”, deşi nu se ştie exact cum va funcţiona acest proces. Cu toate acestea, Facebook pare a fi deschis la parteneriate.

  Alte linii de cod indică o opţiune care s-ar putea numi „conversaţii secrete„. Nu ştim cu siguranţă dacă este vorba despre conversaţii criptate sau pur şi simplu un mod de a ascunde conversaţia în interiorul aplicaţiei Messenger.

  Facebook nu a comentat în niciun fel ceea ce au descoperit cei de la „The Informaţion„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.