More

  1 APRILIE, ZIUA PĂCĂLELILOR: Cele mai trăsnite farse, bune, rele şi urâte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fiecare dintre noi am aşteptat cu nerăbdare 1 aprilie, cunoscută şi ca Ziua Păcălelilor. Unii au reuşit să facă farse trăsnite, altele mai bune, altele mai rele şi unele chiar urâte.

  Dacă te gândeai că nu sunt minţi luminate de 1 aprilie şi din domeniul tehnologiei, ei bine, te-ai înşelat. Am făcut o selecţie de păcăleli, care mai de care mai nebune. Iată ce a ieşit:

  » Încarcă maşina Tesla de la ZenFone Max

  În această dimineaţă, Elon Musk tocmai a prezentat Tesla Model 3, iar cea mai tare farsă de 1 aprilie este că poţi să îţi încarci autoturismul electric Tesla de la un Asus ZenFone Max.

  » Google lansează paraşutele care livrează surprize în locul dronelor

  Google nu se dă în lături atunci când vine vorba de farsele de 1 aprilie, anunţând lansarea paraşutelor care vor aduce mâncare la fiecare persoană de pe glob: „paraşutele sunt ca minţile, funcţionează mai bine când sunt deschise.”

  » Google a lasat Cardboard Plastic

  Noul dispozitiv de realitate virtulă de la Google, Cardboard Plastic, dispozitiv pentru realitatea adevărată, rezistent la apă, funţionează cu aplicaţii şi îţi oferă vizibilitate la 360 de grade: „Ce este mai real decât realitatea? Cel mai probabil, nimic!”

  » Google a lansat Cărţi Adevărate

  Echipa Google Play Books nu a putut să nu facă şi ea o farsă de 1 aprilie. Aceştia au lasat realBooks (cărţi adevărate), care sunt de fapt telefoane încărcate exact cu o carte, pe care o poţi mirosi, o poţi aşeza în bibliotecă şi o poţi împrumuta unor prieteni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here