More

  HTC încearcă să remedieze problema precomenzilor Vive anulate automat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atât HTC, cât şi Oculus, întâmpină probleme în ceea ce priveşte livrarea precomenzilor la Rift, respectiv Vive.

  Mai multor clienţi le-au fost anulate automat precomenzile făcute, iar companiile caută acum mijloace prin care să se revanşeze faţă de cei care nu-şi pot primi produsele la timp.

  HTC spune că a reuşit deja să recupereze unele comenzi care fuseseră anulate din cauza problemelor cu livrarea. Într-un comunicat de presă, reprezentantul HTC a precizat că: „În timp ce onoram comenzile din această săptămână pentru HTC Vive, un număr limitat de utilizatori au fost afectaţi de anulări automate din cauza unor probleme de procesare cu instituţiile financiare. Lucrăm în mod activ pentru a rezolva acest lucru şi am reuşit să restabilim deja comenzile pentru anumiţi clienţi.

  Dorim să asigurăm clienţii că vom lucra cu ei pentru a procesa plata, astfel încât să poate primi în timp utili dispozitivul de realitate virtuală Vive. Dacă aţi precomandat un Vive, vă recomandăm să contactaţi instituţia financiară pentru a o anunţa cu privire la taxele viitoare.”

  Livrările pentru HTC Vive sunt aşteptate să înceapă săptămâna viitoare. Dacă ai avut parte de o anulare automată a comenzii tale, poţi contacta instituţia financiară şi poţi suna la 888.216.4736 pentru a discuta direct cu HTC despre comandă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.