More

  Oculus livrează gratuit precomenzile Rift VR întârziate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Clienţii ar fi trebuit să îşi primească căștile Oculus Rift VR în data de 28 martie, dar se pare că, oricât de punctuală ar vrea compania Oculus să fie, tot au loc întârzieri.

  Cumpărătorii nu au primit nicio veste în legătură cu precomenziile lor timp de câteva zile. În cele din urmă, Oculus a hotărât să vorbească despre motivul pentru care au întârziat până acum produsele de realitate virtuală.

  Deşi mai mulţi utilizatori şi-au primit deja dispozitivele de realitate virtuală în valoare de 599 de dolari, „un factor neaşteptat” lasă alţi clienţi cu mâinile goale. Iată ce are de spus Oculus într-un email trimis unui consumator.

  „Am întâmpinat o problemă neașteptată şi, din păcate, această problemă a avut un impact negativ asupra livrării comenzilor la timp pentru anumiţi clienţi. Lucrăm din greu să livrăm la timp precomenzile şi în curând vei putea să vezi statusul actualizat al comenzii tale pe oculus.com până marţi, 12 aprilie.”

  CEO-ul Oculus, Brendan Iribe, a scris, de asemenea, un tweet pe contul său de Twitter pentru a ne pune la curent cu ceea ce se mai întâmplă: „Primul set de Oculus Rift este livrat mai lent decât am estimat iniţial, motiv pentru care vom oferi livrare gratuită pentru toate precomenzile, inclusiv cele internaţionale.”

  Acest lucru nu înseamnă că Oculus va acoperi costurile de livrare pentru comenziile viitoare. Dar da, pentru precomenziile existente, costurile de livrare sunt acoperite de companie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.