More

  LG ar putea produce display-urile pentru Tesla Model 3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tesla se bucură de o mulţime de precomenzi pentru Model 3, dar cum va face faţă în cele din urmă provocării? Cerându-le unora dintre cele mai mari companii din lume să o ajute, este răspunsul corect.

  Reuters transmite pe surse informaţia potrivit căreia Tesla va lucra în parteneriat cu LG pentru a produce display-ul touchscreen de 15 inchi care va domina interiorul maşinii electrice Model 3.

  Nu există informaţii oficiale cu privire la această schimbare, nici de la furnizorul al cărui nume nu îl cunoaştem, care s-a ocupat de Model S şi Model X, nici din partea companiei, dar această mutare garantează faptul că tehnologia display-urilor nu va ţine visul Tesla în loc, acelea de a produce în masă maşini electrice.

  Vestea este mare, de asemenea, şi pentru LG. Majoritatea diviziei de display-uri este legată de mobile, PC-uri şi TV, iar puţini îi pot face faţă. Aproape fiecare familie are în prezent un telefon cu ecran HD sau un TV cu display 4K.

  Un parteneriat cu Tesla oferă LG şansa de a intra în lumea display-urilor pentru autoturisme, unde competiţia este mai mică, iar profitul este mult mai mare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.