More

  Kaufland inaugurează prima reţea de staţii de reîncărcare a maşinilor electrice din România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vă întrebaţi ce legătură ar putea avea Kaufland cu industria de autovehicule electrice? Conceptul este cât se poate de simplu: cât timp îţi faci cumpărăturile, maşina ta electrică se încarcă pentru o nouă călătorie.

  Retailerul german Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului alimentar din România, va inaugura în curând o reţea de staţii de reîncărcare a maşinilor electrice, prima din România, informează Economica.net.

  Retailerul german Kaufland va deschide în cadrul unora dintre magazinele sale staţii de reîncărcare rapidă a maşinilor electrice, potrivit unui anunţ al companiei. Compania vrea astfel să deţină prima reţea de astfel de staţii din România.

  Inaugurarea primei staţii va avea loc joi, 7 aprilie, în cadrul Kaufland Barbu Văcărescu din Bucureşti, acolo unde va funcţiona primul astfel de centru de reîncărcare.

  Maşinile electrice reprezintă sub 1% din piaţa mondială totală, însă vânzările lor cresc mai repede decât orice segment, inclusiv în România, unde anul trecut s-au vândut aproape trei exemplare pe lună, cu peste 120% mai multe decât în 2014, potrivit datelor publicate de site-ul de anunţuri Autovit.ro.

  „Maşinile electrice sunt încă rare pe şoselele din România, însă acest lucru se va schimba în următorii ani, fiindcă multe lucruri se îmbunătăţesc în domeniu şi preţurile acestor maşini scad, în timp ce performantele lor se dezvoltă”, a afirmat directorul de vânzări al Autovit.ro, Cristian Cojocaru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.