More

  Pistolul sub formă de iPhone dă mari bătăi de cap parlamentarilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este un iPhone sau un pistol? Întrebarea care dă mari bătăi de cap oficialilor americani. Se pare că, în curând va fi lansat pe piaţă un pistol care are forma unui iPhone când este în buzunar.

  Organelor legii le este foarte greu să spună dacă persoana care deţine un astfel de dispozitiv va scoate din buzunar un pistol sau un telefon. Mai mult decât atât, parlamentarii americani se tem că ar putea avea loc un posibil dezastru, dacă pistolul sub formă de telefon va ajunge pe rafturile magazinelor.

  Pistolul este produs de Ideal Conceal şi se aşteaptă să ajungă pe rafturile din magazine în decursul acestui an. Oficialii spun că, preţul unui astfel de dispozitiv de apărare este de doar 400 de dolari, fapt ce îl face mai ieftin decât unele smartphone-uri.

  246737_574002026087926_6324733610622836564_n

  Charles Schummer, senator al Statelor Unite ale Americii, face un apel către Biroul de Alcool Ţigări şi Arme de Foc şi Departamentul de Justiţie din SUA pentru a acţiona, astfel încât să fie prevenită o tragedie. Acesta spune că, arma este o reală ameninţare şi poate fi deja considerată ilegală.

  „Acest pistol ar trebui să vină cu un buton special pentru 911, pentru că acest tip de iPhone este un dezastru care urmează să aibă loc”, spune senatorul Schumer.

  call2

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.