Pistolul sub formă de iPhone dă mari bătăi de cap parlamentarilor

Mădălina Gănescu
- 5.04.2016, 15:24 în
0

SHARES

Este un iPhone sau un pistol? Întrebarea care dă mari bătăi de cap oficialilor americani. Se pare că, în curând va fi lansat pe piaţă un pistol care are forma unui iPhone când este în buzunar.

Organelor legii le este foarte greu să spună dacă persoana care deţine un astfel de dispozitiv va scoate din buzunar un pistol sau un telefon. Mai mult decât atât, parlamentarii americani se tem că ar putea avea loc un posibil dezastru, dacă pistolul sub formă de telefon va ajunge pe rafturile magazinelor.

Pistolul este produs de Ideal Conceal şi se aşteaptă să ajungă pe rafturile din magazine în decursul acestui an. Oficialii spun că, preţul unui astfel de dispozitiv de apărare este de doar 400 de dolari, fapt ce îl face mai ieftin decât unele smartphone-uri.

246737_574002026087926_6324733610622836564_n

Charles Schummer, senator al Statelor Unite ale Americii, face un apel către Biroul de Alcool Ţigări şi Arme de Foc şi Departamentul de Justiţie din SUA pentru a acţiona, astfel încât să fie prevenită o tragedie. Acesta spune că, arma este o reală ameninţare şi poate fi deja considerată ilegală.

„Acest pistol ar trebui să vină cu un buton special pentru 911, pentru că acest tip de iPhone este un dezastru care urmează să aibă loc”, spune senatorul Schumer.

call2

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!