Meizu a lansat M3 Note, un smartphone accesibil, cu cititor de amprentă şi corp din aluminiu

Mădălina Gănescu
- 6.04.2016, 14:52 în Smart
0

SHARES

Meizu a lansat pe piaţa din China cel mai accesibil smartphone din portofoliul său. Acesta este cunoscut drept M3 Note şi este considerat chintesenţa Meizu, oferind o serie de specificaţii rezonabile la un preţ care aproape că nu poate fi combătut.

M3 Note are un display de 5.5 inchi cu rezoluţie 1920 x 1080, oferind astfel o experienţă vizuală foarte plăcută. Dispozitivul mobil vine cu procesorul octa-core MediaTek Helio P10 şi o baterie generoasă de 4,100 mAh.

Meizu M3 Note vine în 2 configuraţii de memorie. O variantă mai ieftină echipată cu 2 GB de RAM şi 16 GB memorie internă sau versiunea de 3 GB de RAM cu 32 GB memorie internă. Ambele modele au slot pentru microSD, pentru a mări spaţiul de memorie în funcţie de nevoi.

Camera de pe spate este de 13 MP, iar cea frontală de 5 MP şi, aşa cum am precizat şi în titlu, smartphone-ul are cititor de amprenă încorporat în butonul de home.

Meizu M3 Note este programat să ajungă pe rafturile magazinelor în data de 11 aprilie. Modelul de 2 GB de RAM va a costa 125 de dolari, în vreme ce versiunea de 3 GB de RAM va avea preţul de 155 de dolari.

Pentru moment, nu a fost anunţată perioada la care va fi disponibil Meizu M3 Note şi pe pieţele din Europa şi restul lumii, dar vă vom ţine la curent cu informaţiile de îndată ce le vom avea.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!