More

  Chrome primeşte o actualizare mult aşteptată de utilizatorii Mac

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chrome, browser-ul Google, foloseşte de multă vreme propriul sistem de notificări in-house, care a fost creat înainte de versiunea existentă atât în OS X, cât şi Windows, dar acest lucru se schimbă în sfârşit.

  O nouă opţiune în Chrome pentru OS X permite folosirea notificărilor native pentru prima dată, iar Google testează funcţia, pentru moment, în spatele unei caracteristici din browser.

  O dată activate, notificările native sunt livrate în aceeaşi manieră în care le vezi în orice altă alertă OS X, care adaugă beneficiul de a respecta setările „nu deranja” din calculatorul tău.

  De asemenea, noua funcţie vine şi cu alte beneficii – notificările API bogate nu vor mai funcţiona – dat fiind faptul că OS X nu are suport pentru o astfel de personalizare.

  Screen-Shot-2016-04-06-at-11.38.14-AM

  Pentru a activa opţiunea nativă, intră pe chrome://flags/#enable-native-notifications şi activează noua funcţie, apoi dă un restart browser-ului.

  Funcţia este în curs de dezvoltare şi va prezenta unele probleme, aşa că trataţi-o cu precauţie. Inginerii Google precizează, de asemenea, în comentarii că versiunea pe care o vei vedea la noua actualizare Chrome este diferită de ceea ce ai mai testat şi este uşor instabilă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.