More

  Galaxy S7 asigură un profit crescut pentru Samsung în primul trimestru din 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics a anunţat datele financiare pentru primul trimestru al anului 2016, care este peste aşteptări, datorită vânzărilor neaşteptat de bune înregistrate de flagship-ul Galaxy S7.

  În total, Samsung prevede un profit operaţional de aproximativ 5.7 miliarde de dolari pentru T1 din 2016, o creştere cu 10.4%, de la 5.19 miliarde de dolari anul trecut, dar mai multe detalii vom afla undeva în a doua parte a acestei luni, când Samsung va face publice datele financiare ale T1 2016.

  Important este că, Samsung anticipeaza că va depaşi previziunile industriei cu privire la performanțele sale. Chiar şi aşa, faptul că vânzările de smartphone-uri high-end Samsung vor fi bune în acest an, nu înseamnă că rezultatele companiei nu vor fi afectate de cererea mai scăzută pentru componente pentru dispozitive mobile.

  Gigantul de tehnologie a primit multe aprecieri de la analiştii din întreaga lume, aceştia sesizând o îmbunătăţire considerabilă în ceea ce priveşte vânzările din unele ţări, în comparaţie cu flagship-urile de anul trecut.

  Analiştii preconizează că, vânzările combinate ale Galaxy S7 şi S7 Edge ar putea ajunge la 10 milioane de unităţi în primul trimestru, reprezentând o creştere cu 30 – 40% faţă de previziunile iniţiale. Cine ştie, poate că anul 2016 va fi punctul de cotitură pe care divizia mobilă a companiei îl aşteaptă. Aşteptăm cu interes datele oficiale ale companiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.