More

  Topul accesoriilor pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atunci când ne propunem să achiziţionăm cel mai bun smartphone aflat pe piaţă, de cele mai multe ori nu luăm în calcul şi importanţa accesoriilor pentru dispozitivul mobil personal.

  Studiile au arătat că, accesoriile pentru protecţie, precum foliile sau husele, reduc cu până la 80% şansele ca smartphone-ul să se spargă la un posibil impact cu solul. În cazul Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, se pare că nu mai trebuie să ne facem probleme în ceea ce priveşte rezistenţa la apă, pentru că dispozitivul rezistă în apă cu o adâncime de până la 1,5 metri, pentru o durată de până la 30 de minute. Totuşi, ce ne facem când vine vorba de şocuri?

  Am văzut dispozitivul S7 Edge supus unor teste extreme, a fost ars, introdus în apă, spart cu ciocanul, rumenit pe grătar şi îngheţat, după care, aruncat de pe o clădire cu 6 etaje. Desigur, nu recomandăm sub nicio formă astfel de practici, dar trebuie să ţinem cont de faptul că, Samsung a creat seria S7 cu design din sticlă, la fel ca Galaxy S6 Edge şi S6 Edge Plus şi, cu toate că dispozitivele vin cu protecţie Gorilla Glass 4, s-ar putea ca de multe ori aceasta să nu fie suficientă, iar rezultatele în urma unor izbituri să fie catastrofale.

  Fiecare utilizator de Samsung Galaxy S7 trebuie să ştie care sunt accesoriile care ar fi indicat să nu lipsească niciodată de pe dispozitivele mobile, pentru a prelungi cât mai mult durata de viaţă a acestora. În portofoliul QuickMobile, regăsiţi o serie de accesorii care oferă protecţie ridicată şi confort optim utilizării. Acestea sunt special concepute pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, iar recomandarea noastră şi a specialiştilor este să le luaţi în calcul atunci când decideţi să investiţi banii în flagship-urile momentului.

  Folie de protecţie pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

  Este necesară în cazul oricărui telefon şi, în mod deosebit, în cazul Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Aceasta nu afectează sub nicio formă utilizarea corespunzătorare a telefonului sau proprietăţile ecranului tactic. În funcţie de preferinţe, utilizatorii au la dispoziţie mai multe tipuri de folie de protecţie: transparentă, antiamprentă, glamour, antizgârieturi şi sticlă securizată. Folia de sticlă este cea care oferă cel mai înalt nivel de protecţie la momentul actual, de la protecţie împotriva zgârieturilor zilnice,la cazături, şocuri mecanice sau alte posibile accidente.

  Huse de protecţie pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

  Mai mult decât orice alt accesoriu, husa de protecţie nu trebuie să lipsească de pe niciunul dintre noile modele Samsung. Deşi acestea sunt rezistente la apă şi praf, asta nu înseamnă că dispozitivele vor rezista cu succes la şocurile mecanice. Husele de protecţie sunt de diferite tipuri:

  Husa tip agenda Samsung S View

  Este disponibilă pentru ambele versiuni de S7 şi vine în mai multe culori diferite. Aceasta protejează telefonul în timp ce răspundeţi la apeluri, realizaţi fotografii sau scăpaţi din greşeală dispozitivul din buzunar.

  Husa tip agenda Samsung Clear View

  Este, de asemenea, disponibilă în mai multe culori, atât pentru Samsung Galaxy S7, cât şi pentru S7 Edge. Spre deosebire de alte huse, aceasta îţi oferă acces rapid la informaţiile de pe ecran. Printr-o simplă glisare peste husă veţi putea efectua diverse comenzi, de la gestionarea apelurilor până la controlul muzicii. Din punctul nostru de vedere, aceasta ar fi carcasa ideală pentru toate tipurile de smartphone-uri. Am achiziţionat-o în cazul Galaxy S6 Edge Plus şi vom face acelaşi lucru şi în ceea ce priveşte S7 Edge.

  Husa tip capac spate Samsung Clear Cover

  Dacă nu vrei să ascunzi ecranul smartphone-ului S7 şi îţi este mai la îndemână o husă tip capac, în loc de una tip agendă, atunci o poţi achiziţiona pe aceasta. Este achiziţionată din plastic durabil, flexibil şi rezistent la impact şi acoperă spatele telefonului pentru a-i oferi protecţie desăvârşită. Pentru modelul S7 Edge, husa a fost reproiectată pentru a proteja marginile curbate ale ecranului.

  Husa Samsung Flip Wallet

  Este ideală pentru persoanele care doresc să îşi păstreze cardurile importante la un loc cu telefonul mobil. Husa are un design funcţional şi elegant şi îţi oferă în acelaşi timp încredere şi distincţie.

  Baterie externă pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

  Autonomia bateriei te poate lua prin surpindere în cazul oricărui smartphone. Deşi Samsung a făcut un update al bateriei în cazul S7, asta nu înseamnă că ai parte de zile întregi fără încărcare a bateriei, iar în astfel de cazuri ai nevoie de o baterie externă, asta ca să nu fii mereu în căutarea unei prize pentru alimentare. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori şi modele. Cu specificaţii diferite şi funcţionalitate crescută, bateriile externe au devenit accesorii extrem de importante pentru fiecare utilizator.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.