More

  Wizz Air oferă o reducere de 50% la fiecare al doilea bilet cumpărat astăzi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Wizz Air a anunțat că fiecare client care achiziționează online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preț, până la maximum șase bilete.

  Promoția, una dintre cele mai populare lansate de Wizz Air, a început la ora 00:00 și se va încheia la miezul nopții (CET), pe 12 aprilie.

  Oferta se aplică doar biletelor cumpărate online, pe wizzair.com, iar fiecare bilet include un loc alocat și un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoție, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu.

  Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air a declarat: “Modalitatea ideală de a întâmpina sezonul de călătorii care urmează este o ofertă foarte bună, iar WIZZ este bucuroasă să aibă rolul companiei care vă oferă întotdeauna ceea ce doriți. Cele mai scăzute tarife, serviciile de calitate la bord și altele adiționale, dacă doriți. Destinațiile noastre sunt mult prea distractive să fie vizitate de unul singur, așa că vă invităm să veniți cu un prieten, pentru doar jumătate din prețul biletului.”

  Promoția Wizz Air se va desfășura doar pe 12 aprilie, între orele 00:00 și 24:00 CET (între ora 01.00 a României pe 12 aprilie și 01.00 pe 13 aprilie). Trebuie achiziționate minimum două locuri, iar reducerea de 50% se aplică fiecărui al doilea loc achiziționat în același moment, ca parte din aceeași rezervare și pe același zbor. Tariful include taxele obligatorii și un bagaj mic de cabină (max 42*32*25 cm).

  Taxa de administrare a plății va fi plătită integral pentru fiecare bilet. Bagajele mari de cabină, bagajele de cală și alte servicii/produse opționale nu fac parte din promoție și vor fi tarifate separat chiar dacă sunt achiziționate pentru un loc cu discount. Biletele cumpărate trebuie folosite împreună și nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervările care includ mai mult de șase (6) pasageri. Numărul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. Sunt excluse și rezervările efectuate prin call center.

  Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.