More

  Regina Dugan, fost angajat Google, s-a alăturat Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Regina Dugan, care a condus divizia Advanced Technology and Projects la Google, s-a alăturat Facebook, potrivit unui anunţ făcut de Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

  Dugan se va ocupa de Building 8, un nou grup care, spune CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, se va concentra pe construirea unor noi produse hardware pentru a avansa în misiunea pe care o are gigantul social media în conectarea lumii.

  „Sunt încântat să anunţ că am creat un nou grup la Facebook, numit Building 8, care se concentrează pe noi produse hardware pentru a avansa în misiunea noastră de conectare a lumii. Această echipă va fi condusă de Regina Dungan, care până acum a condus Advanced Technology and Projects la Google şi înainte de asta a fost Director la DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

  Sunt nerăbdător cu privire la faptul că Regina va implementa stilul DARPA pe parcursul dezvoltării, la interescţia dintre ştiinţă şi produse din misiunea noastră. Această metodă este caracterizată de agresivitate, termene stabilite, parteneriate cu universităţi, afaceri mici şi mari şi obiective clare pentru ca produsele să fie livrate la scară largă.

  Vom investi sute de oameni şi sute de milioane de dolari în acest efort în următorii câţiva ani. Sunt nerăbdător să vedem traseul pe harta realităţii augmentate şi virtuale, inteligenţei artificiale, conectivităţii şi alte zone importante. Bun venit la Facebook, Regina!”, este mesajul fondatorului şi CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg pe pagina sa oficială de Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.