More

  Oglinda magică în valoare de 499 de dolari te ajută să te menții în formă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fiecare persoană a încercat cel puțin o dată în viață să slăbească, dar în mod clar, atunci când vrei să vezi rezultatul într-o oglindă, ai impresia că nu s-a produs nici o diferență.

  Pe unii dintre noi, care ne cântărim în fiecare zi și apoi să ne privim în oglindă dezbrăcați, asta ar trebui să ne motiveze să mergem la sală mai des și să mâncăm mai sănătos.

  Făcând exerciții și mâncând sănătos poți ajunge într-o formă fizică nemaipomenită, dar oglinda nu-ți arată cum te schimbi pe interior, ea doar îți oferă o privire asupra aspectului fizic.

  Cei de la Naked Labs au inventat o oglindă senzațională care poate fi considerată cu adevărat o oglindă magică. Oglinda este echipată cu sensori Intel RealSense Depth. Aceasta îți scanează întregul corp, iar prin conectivitate Bluetooth, cântarul îți va stoca toate datele într-un calendar.

  Oglinda se numește Naked 3D Fitness Tracker și poate fi pre-comandată joi la prețul de 499 de dolari. Ce face mai exact această oglindă magică?

  Îți va scana întregul corp timp de 20 de secunde cu ajutorul tehnologiei 3D pe care o are implementată, iar prin intermediul unei aplicații îți va spune orice schimbare care are loc la nivelul corpului. Scanerul are și o hartă musculară care îți arată unde se dezvoltă cel mai bine mușchii sau unde se depune cea mai multă grăsime.

  aplicatie

  „Utilizatoriilor noștrii iubesc faptul că pot să-și vadă corpurile schimbându-se”, a declarat CEO-ul Naked Labs, Farhad Farahbahshian. Nu toate persoanele care folosesc Naked 3D vor să-și tonifice musculatura sau să slăbească. Farahbakhshian a mai declarat că: „am urmărit până și sarcinile de la lună la lună, ca utilizatorii noștri beta să vadă cum le-a fost schimbat corpurile”.

  Luaţi exemplul unui utilizator care a făcut mult ridicări la piept. Rezultatul final aratăcă, se pare că acesta a slăbit şi în zona abdomenului. Naked Labs mai are o aplicație pentru această tehnologie, mai exact, o aplicație pentru achiziționarea de haine. Prin această aplicaţie companiile vor putea crea haine exact pe mărimea ta, în funcţie de modificările pe care le suportă corpul în timpul programului.

  Oglinda-minune Naked 3D va putea fi achiziționată abia în luna martie 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.